Протестиращи близки и роднини на убития Димитър Малинов Динкови, обвинени като

...
</TD
>Протестиращи близки и роднини на убития Димитър Малинов Динкови, обвинени като
Коментари Харесай

Близки и роднини на убития Димитър Малинов поискаха да не се дава ход на делото срещу близнаците

Протестиращи близки и родственици на убития Димитър Малинов Динкови, упрекнати като помагачи на посочения за причинител на закононарушението Рангел Бизюрев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Предвид събитията, че Рангел е хванат, не трябва делото да се започва, защото неговите показания могат да доведат до нов процес. Смятаме, че от показанията на Рангел ще се трансформират доста неща. Засега имаме единствено показанията на близнаците. Това обвиняване за укривателство, за мен не е действително.

Рангел едва ли ще прикрива някой, той ще си избавя кожата, тъй че неговите показания са от доста значимо значение за хода на следствието " - разясняват хората. 

На въпрос какво ще подхващат, в случай че съдът и прокуратурата не се съобразят с настояванията им, те са безапелационни, че ще стачкуват до успеха. " Няма да се откажем. Искаме истината да излезе нескрито. Би трябвало да изслушат Рангел и да вземат всичко под внимание " - обявиха протестиращи. 

Близките на Димитър издигнаха плакати с искане наказването за закононарушението да бъде пожизнен затвор без право на подмяна.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР